ZACHT WATER ? Aqua Service Waterverzachters zorgen voor zacht water

Aqua Service Waterverzachter Aannemers van Zacht Water

Aannemers van zacht water aqua service

85000 tevreden klanten aquaservice waterverzachter

Ontdek de beste waterverzachter van Aqua Service

Aqua Service is leidinggevend fabrikant van waterverzachters of ontkalkers in België. Sinds 1970 (al 46 jaar!) zorgt Aqua Service als aannemer voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

Kort op de bal

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we elke waterverzachter plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden. Ook bij technische interventies voor uw waterontharder spelen we kort op de bal. Ons eigen netwerk van technische medewerkers bestrijkt immers het hele land.

Ontkalker: Kwaliteit & betrouwbaarheid

Aqua Service waterverzachters behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 46 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise opgebouwd. Met de beste waterverzachter of ontkalker helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Problemen met hard water? Koop de beste waterontharder … van Aqua Service !

Geniet van de vele voordelen van ZACHT water!

  1. Veel minder energieverbruik: bespaar serieus op het energieverbruik van uw verwarming, boiler, … dankzij zacht, kalkvrij water.
  2. Al uw huishoudtoestellen, zoals strijkijzer, wasmachine, koffiezetapparaat, … gaan VEEL langer mee (kalkvrij!).
  3. Ook geen hard water en kalkaanslag meer in uw waterleidingen. Geniet van een vlottere waterleiding.
  4. Minder zeepverbruik: meer zacht en schuimend water! Veel betere resultaten!!
  5. Een gezondere, gave huid voor uzelf! Geniet dagelijks van een veel betere, zachtere en frisse huid! Het beste voor uw lichaam.
  6. Gedaan met kalkaanslag! Ook geen kalkaanslag meer op uw kranen, douche, badkamer, … Alles veel properder en glanzend, zoals het hoort!
  7. Kortom, een veel comfortabeler leven, dankzij een waterverzachter van Aqua Service!

GRATIS PRIJSOFFERTE VOOR EEN WATERVERZACHTER >

aqua service op vtm 2be en tv vier en vijf

Aannemers van zacht water aqua service

85000 tevreden klanten aquaservice waterverzachter

Aqua Service Facebook Delen

Aqua Service – Aannemers van Zacht Water !

Zacht water maken met de waterverzachter van Aqua Service.

aqua service aannemers van zacht water video

Zacht water versus hard water: een vergelijking

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom water van verschillende bronnen anders smaakt? De smaak van het water dat je thuis drinkt en dat van bij een vriend thuis, een paar kilometer verderop, kan behoorlijk verschillend zijn. Dit heeft vooral te maken met de verschillende mineralen die het water bevat. Hard water is immers verschillend van zacht water.

Prijsofferte ontvangen waterverzachter Aqua Service Prijs

 

Zodra dit water is behandeld met een goede waterontharder of ontkalker, is het omgezet in zacht water.

Zacht water maken kan inderdaad snel en eenvoudig, dankzij een Aqua Service waterverzachter of ontkalker.

Wat is hard water en zacht water? Hoe zacht water maken?

Hard water is in essentie het type water dat grote hoeveelheden opgeloste mineralen bevat, met name calcium en magnesium.

Dit type water wordt gewonnen uit de grond, en organische en anorganische materialen sijpelen in het water waarbij ze het ongeschikt maken voor consumptie voordat het wordt omgezet tot zacht water.

Voordelen en nadelen zacht water

Hard water bevat een aantal opgeloste mineralen, die ervoor zorgen dat het minder geschikt is voor thuisgebruik.

De mineralen in het water reageren met zeep en voorkomen dat het schuimt.

Om deze reden staat hard water erom bekend dat het vlekken op de afwas achterlaat, nadat ze gewassen zijn. Bovendien kan hard water afzetting achterlaten op uw waterleidingen, wat de doorstroming kan belemmeren.

Deze afzettingen staan bekend als kalkaanslag en hebben bewezen schadelijk te zijn voor huishoudelijke en industriële toepassingen door het verminderen van de doorstroom en uiteindelijk het verstoppen van de machines.

Zacht water drinkbaar maken

Hard water, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met shampoo of zeep op de huid, kan problematisch zijn.

Het lost niet op en laat een neerslag achter. Om deze reden kunnen mensen die shampoo gebruiken een soort film op hun haar voelen en het gevoel hebben dat hun haar nooit schoon is en het is bekend dat het droogheid van de huid veroorzaakt.

Hard water is eveneens slecht voor uw vaatwasser: het is veel beter om zacht water of kalkvrij water te hebben, zodat uw vaat in uw vaatwasser perfect schoon en glanzend is!

Zacht water is water dat is behandeld en de concentraties van de mineralen die de waterhardheid van het water veroorzaken zijn verwijderd, zoals calcium en magnesium.

Om dit zacht water te maken hebt u inderdaad een waterverzachter nodig.

Zacht water maken

Kies voor zacht water met een Aqua Service waterverzachter

Hard water staat bekend om het bevatten van mineralen als magnesium en calcium terwijl zacht water zachtere ionen bevat.

Wanneer we beide types water met zeep gebruiken, reageert zacht water normaal, terwijl hard water een neerslag creëert en schuimvorming belemmert.

Hard water laat kalk achter in waterleidingen en mineraalafzettingen in het water, terwijl zacht water veilig is en zoiets niet doet.

zacht water drinken

De beste oplossing al uw kalkaanslag problemen is het kopen van een van de beste waterverzachters beschikbaar in België: de ontkalker of waterverzachter van Aqua Service Systems BVBA.

Wij hebben namelijk reeds jarenlange ervaring in waterbehandeling en kunnen water verzachters aanbieden aan uiterst scherpe prijzen, namelijk rechtstreeks van de fabrikant.

Aqua Service is dan ook uw aannemer van zacht water!

Zacht water aannemer van zacht water

Aqua Service – aannemer van zacht water

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog een vrijblijvende en gratis prijs offerte op maat voor een ontkalker – zo maakt u kennis met ons en kan u meer leren over de wondere voordelen die zacht water ons allemaal kan bieden.

Aqua Service Waterverzachter Waterontharder

.

Info: zacht water maken | zacht water drinken | zacht water drinkbaar | zacht water vaatwasser | aannemer van zacht water

Comments are closed.