WATERONTHARDER KOPEN

Waarom een Waterontharder Kopen?

Een waterontharder systeem wordt gebruikt in huishoudens en kantoren om een zachte en gezuiverde vorm van water te krijgen dat minder magnesium en kalkzouten bevat. Bedrijven in de waterbehandeling hebben verschillende waterfiltratie technieken en systemen ontwikkeld die gezuiverd water leveren.

Waarom een waterontharder kopen?

Waterontharder

Waterontharder

Zacht water heeft verschillende voordelen in vergelijking met onbehandeld hard water; dit zijn de belangrijkste voordelen van de installatie van een waterontharder systeem in uw huis:

Grondige Reiniging

De Waterontharder is gebruiksvriendelijk in vergelijking met onbehandeld hard water. Zacht water zorgt er voor dat de vochtinbrengende bestanddelen van het menselijk lichaam hun functie gemakkelijk kunnen uitvoeren, terwijl een grote hoeveelheid natrium en magnesium in hard water de poriën van het lichaam laten dichtslibben, waardoor het natuurlijke miniaturisatieproces wordt gehinderd. Daarom voelt uw huid glad aan met zacht water, terwijl het met hard water droog en saai aanvoelt.

Zacht water heeft nog veel meer voordelen bij de dagelijkse huishoudelijke taken, Zacht water maakt uw keukenspullen, zoals glas- en zilverwerk grondig schoon en geeft het een glans en gloed. Bovendien voorkomt water dat is behandeld door een waterontharder de vorming van zeepresten.

Minder gebruik van Afwasmiddel en Zeep

Een andere reden waarom u waterontharders zou moeten kopen is omdat bij zacht water minder afwasmiddel en zeepgebruik nodig is tijdens het schoonmaakproces. Hard water heeft tot 60% meer zeep nodig dan in vergelijking met zacht water;  daarentegen spaart zacht water tot wel 78% afwasmiddel en andere schoonmaakproducten omdat het een rijker schuim geeft bij shampoos, zeep en afwasmiddel.

Bij het wassen van kleding worden de mineralen en zouten in hard water, zoals  magnesium en natrium, vastgezet in de vezels van de stoffen, waardoor deze stijf en saai worden. Zacht water vereist niet alleen minder wasmiddel, maar maakt de stoffen ook zacht om aan te raken, doordat wordt voorkomne dat de zouten worden vastgezet in de stoffen. Bovendien verwijdert eena waterontharder viezigheid gedurende het wasproces.

Lagere Energiekosten

Koop waterontharders om uw energiekosten te verminderen. Een waterontharder speelt ook een vitale rol  in het verminderen van de huishoudelijke energiekosten doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt. Als u een waterontharder systeem gebruikt die is verbonden met uw water verwarmer, dan is het heel waarschijnlijk dat de energiekosten voor het verwarmen van uw water met wel 24% tot 29% omlaag gaan. Verder beschermt een waterontharding systeem ook alle apparaten in uw huis die water gebruiken, zoals koffiezetapparaten, ijsmachines, afwasmachines, wasmachines, etc.

Schonere Leidingen en Afvoeren

Hard water heeft een enorm hoog gehalte aan mineralen en zouten die aanslag achter laten in afvoerpijpen.

Hard water waterontharder

Hard water waterontharder

De aanslag wordt steeds dikker gedurende de jaren en het verstopt niet alleen het afvoersysteem, maar corrodeert het bovendien. Een waterontharding systeem vermindert de opbouw van de aanslag in de leidingen en het neemt de risico’s van corrosie weg. Een waterontharder voorkomt ook het dichtslibben van de waterleidingen, waardoor het afvoersysteem wordt geholpen om effectiever te werken.

Meer Natrium

De meeste mensen kopen waterontharders om hun inname van natrium te verhogen. Een waterontharder gebruikt zout om de mineralen uit hard water te verwijderen door middel van het ionenuitwisseling proces, wat resulteert in meer natrium in zacht water. Hoge natriumwaardes in het water verwijderen de gezondheidsrisico’s uit toxische substanties zoals lood en cadmium die in het water zijn opgelost gedurende het proces van het watertransport.

U kunt waterontharders voor bij u thuis kopen bij veel gereputeerde waterfilter leveranciers zoals Aqua Service die betaalbare waterontharders levert, die klanten in staat stellen om veel geld te besparen op water en andere huishoudelijke rekeningen.

Comments are closed.