PRIJZEN WATERONTHARDERS

Bent u op zoek naar prijzen van waterontharders.

Prijzen Waterontharders: Waar Op Letten

Waterontharders zijn een essentieel onderdeel van elk huishouden dat zich bevindt in een gebied met hard water.

Dit betekent dat er nog meer kosten komen, bovenop uw maandelijkse berg rekeningen, waardoor waterontharders door de meeste mensen eerder worden gezien als een buitenissigheid als iets dat nodig is.

Hard water is water dat meer magnesium en kalk bevat dan normaal, waardoor het water schadelijk is bij consumptie en ander gebruik.

Prijzen Waterontharders

Prijzen Waterontharders

Dit water zal eerder reageren met elk type schoonmaak materiaal, waardoor aanslag ontstaat in uw wastafels en baden en waardoor de kleuren van uw kleding zullen vervagen. Hard water is ook schadelijk voor huid, haar en nagels, waardoor het problematisch wordt voor mensen die leven in streken met dit probleem.

Verschillende Prijzen Waterontharders

De prijs van waterontharders hangt er van af waar u ze wil gaan gebruiken. Ontharders voor huishoudelijk gebruik zijn veel goedkoper dan die voor de industrie en binnen elke categorie zijn er sub-types waaruit gekozen kan worden.

Afmeting

De prijs van een waterontharder hangt af van de afmeting. Als u in een klein huis woont dat maar een badkamer en een keuken heeft, hebt u maar een kleine bak nodig die goedkoper zal zijn in de aanschaf en gemakkelijk te onderhouden. Als u in een groter huis woont, zullen de kosten hoger zijn want hoe groter de filter, hoe moeilijker de installatie en het onderhoud zullen zijn.

Gebruiksfrequentie

Een stel zal niet zo veel water gebruiken als een gezin van vier of een fabriek. Hoe vaker u een filter gebruikt, hoe vaker deze schoongemaakt en doorgespoeld moet worden. Bovendien moet u bedenken dat u ook meer geld kwijt zult zijn aan elektriciteit, dus beperk uw waterverbruik tot het strikt minimale. Leer om de kraan uit te zetten terwijl u uw tanden poetst of een douche neemt, zet het water alleen aan als het perse moet. Hiermee kunt u de kosten in de hand houden en het zal de levensduur van de filter verlengen.

Origineel of Namaak

U kunt kiezen tussen de aanschaf  van een ontharder van een gerenommeerd merk of ietwat goedkopere imitaties. Het verschil zit hem in de materialen die gebruikt zijn bij de productie en de nazorg die uw producent levert.


Kies voor Aqua Service, het beste merk waterontharders in België. De prijs van een goede waterontharder varieert tussen de € 1,400 – € 2,000 afhankelijk van het type en model.

Comments are closed.