De Beste Ontharders Van Aqua Service Systems (Ontharder van topkwaliteit)

ONTHARDER: Welke is de beste water ontharder voor uw woning ?

Werd u pas ontmoedigd door een dure factuur voor het veranderen van uw waterleidingen? Is veel kalkaanslag de oorzaak van al uw ellende? Hebt u last van een droge huid en eczeem ? Welnu, het is tijd dat u investeert in een water ontharder van Aqua Service Systems voor uw woning. Het zal hard water behandelen voordat het in uw leidingen komt en u een hoop besparen. En, niet te vergeten, het zal de levensduur van uw apparatuur veelvuldig verhogen.

Kies daarom voor een ontharder om uw hard water te ontharder met een Aqua Service waterontharder: de beste prijs, het beste merk, de beste keuze ! Een gratis prijs offerte voor een ontharder ontvangt u snel.

ontharder prijs

Ontharder kopen aan de beste prijs

Ontharder | Wat is hard water en hoe kunt u er zich van ontdoen? 

Ter info: Hard water is vooral water dat een hoog gehalte aan magnesium, calcium en andere mineralen bevat. Gewonnen uit een grondwaterbron, sijpelen calcium-en magnesium-ionen door de omgeving in het water.

Hoewel van water wordt beschouwd dat het een zeer goede smaak heeft en gezond is, als het voldoet aan de minerale eisen van het lichaam, kan het problematisch zijn voor huishoudelijke toestellen, omdat het een laagje deponeert dat langzaam de leidingen, vaatwassers en andere toestellen verstopt. Dit soort water kan niet gebruikt worden in de industrie en kan zeer gevaarlijk blijken voor ketels en andere machines. Bovendien is het bekend dat het reageert met zeep en andere wasmiddelen, er wordt een neerslag gevormd waardoor ze niet schuimen.

Daarom is het noodzakelijk water te behandelen en deze harde metaalionen te verwijderen. Dit proces staat bekend als de water ontharder. Het gaat in de eerste plaats om het verwijderen van calcium, magnesium of andere harde mineralen uit het water en ze te vervangen door zachtere mineralen of het water volledig te zuiveren.

ontharder prijzen

Ontharders

Verschillende soorten water ontharders | Bel Aqua Service

Er zijn een verschillend aantal soorten water ontharders zoals het ionen-harsuitwisselingsmechanisme, distillatie, omgekeerde osmose, …

Het ionen-harsuitwisselingsmechanisme is de water ontharder die thuis meest gebruikt wordt. Het gaat vooral om de vervanging van de hardheid-ionen door andere zoals natrium of kalium, om het water te verzachten. Het mechanisme dat thuis gebruikt wordt, gaat hoofdzakelijk om het gebruik van twee reservoirs en een regelklep. Het harde water stroomt in het reservoir waar de hars wordt geladen met natrium-of kalium-ionen.

De harde metaalionen in het water worden vervangen door deze ionen door verplaatsing en het zuivere water wordt naar het huis vervoerd voor gebruik. Tezelfdertijd wordt het reservoir gespoeld en worden de harde metaalionen uit de container verwijderd. Het pekelreservoir laadt de harsen met natrium of kalium opnieuw op en het proces gaat verder.

Distillatie is een andere water ontharder. Het maakt gebruik van de verschillende volatiliteiten van de opgeloste stoffen op hun kookpunt. Middels verdamping en condensatie worden de mineralen uit het water afgescheiden waardoor het zuiver en mineraalvrij wordt.

Ontharder Aqua Service - prijzen en merken

Ontharders – Batibouw beurs

Omgekeerde osmose is een ontharder waarbij het gaat om het gebruik van de eigenschappen van het chemische potentiaal bij het zuiveren van water. Water wordt door een semi-doordringbaar membraan gevoerd door druk te zetten op één kant en het volledig zuivere water eindigt aan de andere kant.

Prijsofferte ontvangen waterverzachter Aqua Service Prijs

Tenslotte is de meest geschikte water ontharder voor gebruik thuis, de ionenwisselaar.

De Beste Ontharder ? Kies Voor Aqua Service

Comments are closed.