Locaties Aqua Service in België

Aqua Service Waterverzachters – Locaties Aqua Service

Aqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterverzachters in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

Kort op de bal

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we elke waterontharder of waterverzachter plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden. Ook bij technische interventies spelen we kort op de bal. Ons eigen netwerk van technische medewerkers bestrijkt immers het hele land. Ontdek hier de locaties waar Aqua Service actief is: West-VlaanderenOost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenLimburg. Contacteer Aqua Service vandaag voor een gratis offerte op maat.

Dankzij een waterverzachter of ontkalker is het mogelijk om het hard water in uw woning of appartement zacht te maken. Hierdoor zullen uw waterleidingen niet langer kalkaanslag opleveren, maar ook uw toestellen (wasmachine, afwasmachine) en ruimtes (keuken, badkamer, …). Maar wist u ook dat een ontkalker uitstekend is voor uw huid & lichaam ? Dankzij een waterontharder is het zachte water namelijk uiterst geschikt om uw huid glad, jong & kalkvrij te houden. Zo hebt u geen of minder last van huidaandoeningen (zoals eczeem, acne, psoriasis, …). Probeer het vandaag nog.

Doe daarom een beroep op Aqua Service, uw aannemer van zacht water.

Locaties Aqua Service

Tip: Water ontharden is geld besparen, dankzij een waterverzachter

Aqua Service waterontkalkers of Aqua Service waterverzachters staan borg voor aanzienlijke besparingen op termijn en betalen zich op die manier in een minimum van tijd terug. De belangrijkste besparingen van een waterontharder zetten we graag op een rij voor u:

  • Waterleidingen blijven ook na tientallen jaren als nieuw.
  • Boilers, centrale verwarmingsinstallatie en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren.
  • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd.
  • U hoeft nooit meer dure ontkalkingsproducten of zouten voor de vaatwasser te kopen.
  • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij.
  • Kledij en huishoudlinnen gaan veel langer mee.
  • Gedaan met energieverlies door kalkafzetting.
Locaties Aqua Service Systems

Locaties Aqua Service Systems

Comments are closed.