Kalkaanslag verwijderen – Kies voor een waterverzachter


Kalkaanslag: aanpakken met een Aqua Service waterontharder

Kalkaanslag is een groot probleem in veel huishoudens. Kalkaanslag zorgt immers voor veel tijd, geld en energie die besteed moeten worden om alles proper en goed te krijgen. Kies daarom voor een Aqua Service waterverzachter.


Ondanks het feit dat het een populaire trend is op de markt, zijn waterontharders veel meer dan een luxe-artikel.

Hoe vaak hebt u ondervonden dat uw water schilferig of hard is? Of bent u getuige geweest van overmatig haaruitval of beschadiging van de huid?

Het veranderen van uw shampoo of gezichtscrème is misschien niet genoeg om uw problemen op te lossen.

Overweeg de installatie van een waterontharder dat hard water omzet in zacht water en ongewenste kalkaanslag verwijdert op uw apparaten en keukengerei.

kalkaanslag verwijderen

kalkaanslag verwijderen

Wat is waterontharding?

Waterontharding is een procedure die het verwijderen van mineralen zoals calcium en magnesium, gevonden in hard water, omvat en die het omzetten in zoet drinkwater. Het doel van een waterontharder is water te zuiveren van alle oxidanten, die een negatieve invloed hebben op het menselijk lichaam. Dit wordt bereikt door het verzachten van kalkaanslag, een witte krijtachtige kalk die waterleidingen verstopt.

Kalkaanslag verwijderen

Kalkaanslag verwijderen

Types van waterontharders

Er is bij Aqua Service een gevarieerd aanbod van waterontharders verkrijgbaar en de volgende drie zijn basistypen. Ze verzachten alle drie kalkaanslag, maar in verschillende mate.

Tijd-gegenereerde waterontharders

Tijd-gegenereerde waterontharders werken met een geplande klok. Bijvoorbeeld, u kunt een tijdsklok instellen om op een 7-daagse basis het ontharding proces te regenereren. Elke keer dat de ontharder op deze manier zoet water genereert, verbruikt het tot 4 kilo zout. Van alle soorten ontharders op de markt, verbruikt deze het meeste zout. Deze functie verbetert het kalkaanslag ontharding proces tien maal.

Kalkaanslag aanpakken met Aqua Service waterverzachter

Kalkaanslag aanpakken met Aqua Service waterverzachter

Manuele gegenereerde waterontharders

Manueel gegenereerde waterontharders gebruiken traditionelere middelen voor het ontharden van water. In plaats van tijdsklokken, hebben ze een hefboom die manueel kan worden aangepast, afhankelijk van wanneer u onthard water wilt. In situaties waar u geen toegang hebt tot een goed drainagesysteem, kunnen deze ontharders goed van pas komen. Als u uw ontharder nodig hebt, is het enkel nodig om die aan te sluiten aan uw tuinslang.

Meter gegenereerde waterontharders

Metergegenereerde waterontharders, zoals de naam al doet vermoeden, hebben een ingebouwde meter die zacht water regenereert naargelang uw eisen. De meter vereist een aanvankelijke afstemming vooraleer het begint met de onthardingsprocedure. De essentiële informatie die u in uw meter moet invoeren, omvat het aantal personen per huishouden, de omvang van de ‘hardheid’ in het water en het tijdstip van elke regeneratie. De mogelijkheid om de meter af te stemmen in termen van hoeveelheid, tijd en duur, nodig om kalkaanslag te ontharden, geeft dit type ontharder een voorsprong op de andere. Als u op vakantie bent of een gast in huis hebt, kan de meter ook worden aangepast.

Kalkaanslag wasmachine verwijderen

Kalkaanslag wasmachine verwijderen – kopen van de beste ontkalker

De bovengenoemde drie waterontharders zijn de belangrijkste, elk met hun verschillende functies en eigenschappen. Alle drie hebben echter een ding gemeen. Deze procedures laten kalkaanslagontharding toe en genereren een constante aanvoer van zacht water. De voorkeur van een type boven een ander is een zuiver subjectieve aangelegenheid. De voor- en nadelen van deze ontharders moeten afgewogen worden vooraleer u een beslissing neemt. Hou er altijd rekening mee dat de gezondheid van uw gezin op de eerste plaats komt en een kleine investering een lange tijd meegaat.


INFO: kalkaanslag verwijderen wc | kalkaanslag verwijderen met een waterverzachter | kalkaanslag douchedeur | kalkaanslag verwijderen met azijn | kalkaanslag op glazen | kalk verwijderen kraan | kalk verwijderen natuursteen | kalk verwijderen douchekop … kies voor een Aqua Service waterverzachter of ontkalker om kalkaanslag in uw woning of appartement te verwijderen.


Kalkaanslag Verwijderen

Comments are closed.