Hard Water: Aqua Service Waterverzachters


Hard water in en om uw woning ? Een waterverzachter van Aqua Service is de oplossing

Wist u dat hard water voor het grootste deel diep uit de grond komt en wordt omhoog gepompt om te voorzien in onze waterbehoefte. Dit heeft tot gevolg dat vele mineralen uit de grond om het water heen erin terecht komen. Water dat erg rijk is aan magnesium en calcium wordt hard water genoemd. Hard water kan erg problematisch zijn. Het zorgt immers voor kalkaanslag op uw sanitair, uw verwarmingselementen, uw apparaten, maar ook voor onzuiverheden op uw huid… Daarom moet het hard water in uw woning behandeld worden met een ontkalker of waterverzachter.


Te  Hard Water ?  Snel Een Prijsofferte voor een Ontkalker >


Dé oplossing voor hard water: Een waterverzachter kopen – vraag gratis uw prijs offerte bij Aqua Service Systems, uw aannemer van zacht water.

Hard Water

Hard Water

Twee grote problemen verbonden met hard water: betekenis van hard water

Ten eerste staat hard water erom bekend dat het mineralen op de zijkanten van oppervlakten achterlaat na gereageerd te hebben met metalen.

Deze vormen van aanslag staan bekend als kalkaanslag en kunnen problemen veroorzaken in en om het huis.

Hard water is eveneens ongeschikt in boilers en kan hier een gevaar vormen.

hoe hard water zacht maken

Hard water zacht maken

Ten tweede staat hard water erom bekend te reageren met zeep, met neerslagvorming tot gevolg.

Hard water staat er om bekend het goed, normaal schuimen van zeep tegen te gaan en kan in dit soort gevallen moeilijk te gebruiken zijn, omdat het voorkomt dat materialen helemaal schoon worden.

hard water betekenis

hard water – Aqua Service Waterverzachters

Omgaan met hard water in het huis | Nadelen hard water

Hard water kan erg veel moeilijkheden veroorzaken als het in huis gebruikt wordt.

Kalkaanslag hoopt zich op aan de zijkant van buizen en kan hierdoor hun levensduur erg verminderen.

Het leidt ook tot snellere roest en vernauwt de doorstroming, waardoor het uiteindelijk tot verstopping leidt.

Hard water gebruikt in geisers of boilers in het huis kan voor ongemak zorgen zijn omdat de aanslag zich ophoopt in de tank.

Prijsofferte ontvangen waterverzachter Aqua Service Prijs

Kalkaanslag beïnvloedt hun vermogen om hun functie uit te oefenen, om nog maar niet te spreken van het veroorzaken van roest.

Heetwatergeisers die in huis worden gebruikt zullen redelijk vaak vervangen moeten worden, afhankelijk van de hardheid van het water in de regio: hoe groter de hardheid, hoe groter de kalkaanslag.

De waterhardheid veroorzaakt door hard water zal ook ophoping van neerslag van mineralen aan de zijkanten van pijpen tot gevolg hebben, die uiteindelijk de pijpen kan verstoppen.

Ook deze zullen regelmatig vervangen moeten worden. Hard water brengt dus hoge loodgieterskosten met zich mee.

Hard water kan nog meer kosten veroorzaken als het water wordt gebruikt in wasmachines, vaatwassers en dergelijke apparaten.

De levensduur van deze apparaten zal exponentieel verminderen door de neerslag van mineralen en kan dus veel kosten met zich meebrengen, als het harde water niet behandeld wordt.

Hard water veroorzaakt ook een ander probleem omdat hierdoor zeep minder schuimt. Hard water is evenmin goed voor uw huid.

hard water

de nadelen van hard water: een waterverzachter of ontharder kopen natuurlijk

Dit kan erg problematisch zijn als u keukengerief probeert te wassen; in toenemende mate wordt afwasmiddel gebruikt maar altijd wordt een dun vliesje op het oppervlak gevoeld en geen mate van verdunning helpt hiertegen.

Hetzelfde gebeurt bij het proberen de handen te wassen, shampoo te gebruiken of kleren te wassen, de kleren zijn nooit schoon en altijd wordt een laag erop gevoeld.

Om deze reden wordt het essentieel water te behandelen. Het plaatsen van een waterverzachter in uw huis is de beste manier om dit te doen.

hard water Waterverzachters van Aqua Service

Waterverzachters van Aqua Service | hard water zacht maken met Aqua Service

nadelen hard water voorkomen ontkalker

De nadelen van hard water voorkomen met een Aqua Service ontkalker

Info: hard water zacht maken | nadelen hard water | hard water ph | hoe ontstaat hard water | wat is hard water wikipedia | hard water betekenis | hard water huid.

 

Comments are closed.