Drinkwatersysteem AQUA-PRO® van Aqua Service: Topkwaliteit

Aqua Pro Domestic Drinkwaterkraan

Aqua Pro Horeca Drinkwatersysteem Waterkoeler

Drinkwatersysteem, Waterkoeler Aqua-pro, Aqua Service

Drinkwatersysteem Aqua-Pro ®

Het drinkwatersysteem Aqua-Pro ® zorgt ervoor dat u fris en gezond water kan tappen van uw kraan. Dankzij een ingenieus waterfilter systeem (incl. waterfilter en CO2 set) kan u water nemen van uw kraan dankzij een aansluiting op uw waterleiding. Het drinkwatersysteem behandelt uw leidingwater waardoor u van fris en gekoeld plat water of bruisend water kan genieten, rechtstreeks van de kraan.

Een drinkwatersysteem of waterkoeler gebruikt hierbij microfiltratie waardoor onzuiverheden in uw leidingwater worden verwijderd. U krijgt water dat geurloos is en niet langer naar chloor of andere metalen smaakt.

Maak dus komaf met het sleuren van grote plastiek of PET flessen met water en haal een drinkwatersysteem of waterkoeler van Aqua Service, het Aqua-Pro drinkwatersysteem, in huis. Bovendien is Aqua-pro ook beschikbaar als drinkwatersysteem voor de horeca en voor bedrijven.

drinkwatersysteem aqua-pro aqua service prijs

.

Drinkwatersystemen op waterleiding


De voordelen van een drinkwatersysteem: drinkwater filteren

Een drinkwatersysteem dat rechtstreeks op uw waterleiding wordt aangesloten heeft tal van voordelen.

We zetten de voordelen van een waterkoeler of drinkwatersysteem graag voor u op een rij:

1. Veel geld besparen met een waterkoeler

Meestal halen mensen drinkwater in huis via flessen water. Dit kost niet alleen veel geld. Maar het is ook een heel gedoe om wekelijks een groot aantal flessenwater in huis te halen … En we weten dat het drinken van veel water belangrijk is voor het welzijn van ons lichaam en onze geest.

Het lichaam functioneert immers het beste als we voldoende gezond water drinken, iedere dag opnieuw. En als er geen flessenwater in huis is, vergeten we te drinken. Of we grijpen naar softdrinks zoals cola of limonade of andere dranken. Maar stel u voor dat u dagelijks fris en gefilterd water kan krijgen via de kraan, aangesloten op uw waterleiding … Dat is uiteraard stukken goedkoper dan telkens flessen water te moeten kopen.

Wist u dat een gemiddeld gezin jaarlijks zo’n € 1,000 kan besparen dankzij een drinkwatersysteem of waterkoeler. Kies daarom voor een AquaPro ®.

aqua pro drinkwatersysteem voor thuis of waterkoeler

Aqua Pro Drinkwatersysteem voor thuis of waterkoeler

Prijsofferte voor een drinkwatersysteem voor thuis >>2. Geen rugpijn dankzij uw eigen drinkwatersysteem

Omdat u niet langer grote bakken of pakken waterflessen moet dragen, hebt u geen risico op rugpijn of andere lichamelijke kwalen. Het water komt immers rechtstreeks uit de kraan met het Aqua-Pro drinkwatersysteem.

Gedaan dus met zware bakken sleuren! Geniet meteen van gekoeld en gefilterd plat water of spuitwater met een Aqua-Pro in huis, of op uw zaak of voor uw restaurant.

3. Meer plaats met een waterkoeler

U hebt dankzij een Aqua-Pro drinkwatersysteem meteen ook veel meer ruimte in uw koelkast en / of in uw berging.

U zal er immers niet langer grote plastiek flessen aantreffen …

4. Een drinkwatersysteem is ook goed voor het milieu ! Eco-friendly dus.

Een drinkwatersysteem of waterdispenser is uiteraard ook veel beter voor het milieu dan de grote afvalberg die wordt veroorzaakt door water in PET flessen (plastieken flessenwater, drinkwater van een van de vele merken).

U geniet immers van lekker fris water dat gefilterd wordt binnen het drinkwatersysteem en op die manier uit uw kraan komt.

Verminder daarom de afvalberg aanzienlijk en kies voor een drinkwatersysteem of drinkwaterkraan van Aqua-Pro, u aangeboden door Aqua-Service Systems.5. Uitstekende smaak en geur

Het water dat momenteel uit uw kraan komt heeft mogelijk een mindere smaak, al dan niet samen met een minder geurtje … Het is immers niet de kwaliteit die we gewoon zijn van het water uit bijvoorbeeld een fles van een bekend merk.

Welnu, onze drinkwatersystemen zorgen ervoor dat de chloorsmaken en mindere geuren uit het leidingwater worden verwijderd waardoor u kan genieten van gekoeld water en gefilterd water.

Enkele belangrijke punten omtrent het drinkwatersysteem Aqua-Pro

Wij adviseren om een voorfilter te plaatsen bij het drinkwatersysteem.

Een voorfilter zorgt er immers voor dat grote onzuiverheden meteen worden opgevangen door deze waterfilter en op die manier al goed gefilterd water het drinkwatersysteem voor thuis bereikt voor verdere waterbehandeling.

drinkwatersysteem aqua-pro aqua service prijs

U moet maar eens het drinkwater dat u nu heeft testen: heeft het een mindere smaak, en treft u onzuiverheden aan? Uw drinkwater testen zorgt er immers voor dat u een beter inzicht krijgt omtrent het al dan niet noodzakelijk zijn van een drinkwatersysteem.

Het drinkwater in België of in Vlaanderen is doorgaans ok om te drinken, maar het kan nog veel, veel beter. Vergelijkt u maar eens de kwaliteit van flessenwater van een bekend merk met de kwaliteit van het water dat momenteel uit uw kraan komt: het water van uw kraan is bijlange niet zo lekker …

Welnu, met een drinkwatersysteem of waterkoeler kan u de goede, fijne smaak bereiken van het water van een bekend merk … direct uit uw kraan!

Gewoon omdat onze Aqua-Pro drinkwatersystemen en waterkoelers zijn uitgerust met koolstoffilters en andere waterfilters die ervoor zorgen dat uw leidingwater gekoeld en fris is.

U zal het meteen merken: drinkwater zuiveren met een waterfilter of een drinkwatersysteem is een aanzienlijke stap vooruit: u kan iedere moment opnieuw genieten van zuiver, gefilterd en gekoeld drinkwater, plat water of bruisend water/spuitwater, gewoon uit de kraan!

Geen excuses meer dus dat u niet beschikt ook flessenwater … want uw drinkwater is niet langer ‘op’, het is gewoon bereikbaar via uw kraan, lekker en zuiver.

Drinkwatersysteem op leidingwater, met koolstoffilter

Het Aqua-Pro drinkwatersysteem bestaat uit microfilters (micro filters) die ervoor zorgen dat geuren en slechte smaken van leidingwater worden verwijderd. Door het verwijderen van deze onzuiverheden krijgt u fris drinkwater, dat even goed zoniet beter is dan gewoon flessenwater.

Alle kleine onzuiverheden worden volledig verwijderd uit uw leidingwater, dankzij een goed werkende koolstoffilter. Daarnaast wordt ook koolzuurgas toegevoegd indien u als gebruiker van het drinkwatersysteem bruisend water of spuitwater wil drinken. En dat is dus vrij uniek: u kan spuitwater rechtstreeks uit de kraan bekomen. Ofwel kiest u voor plat water op kamertemperatuur of gekoeld plat water, ofwel voor gekoeld spuitwater of bruisend water.

Drinkwatersysteem voor thuis

Drinkwatersysteem voor thuis

En de Aqua-Pro werd recent ook uitgebreid met een nieuwe functie: namelijk het tappen uit de kraan van warm water, om bijvoorbeeld thee te zetten of een soepje mee te maken. De smaken van deze dranken zijn immers heerlijk en opperbest met gefilterd water.

Gedaan dus met het plaatsen van een tas koud water in de microgolf-oven om op te warmen: dankzij de heet water functie van het Aqua-Pro drinkwatersysteem beschikt u meteen over heet water.

Drinkwatersysteem voor horeca (hotel, restaurant, of café) en bedrijven

Het Aqua-Pro drinkwatersysteem (of waterkoeler) is eveneens beschikbaar voor restaurants en andere horeca zaken. Op die manier kan u uw klanten voorzien van gefilterd en gekoeld plat water of gekoeld spuitwater (bruisend water).

U hebt ze ongetwijfeld al opgemerkt: restaurants die hun klanten gekoeld water aanbieden in glazen flessen met hun eigen logo erop. Welnu, deze restaurants maken gebruik van een drinkwatersysteem, zoals de Aqua-Pro van Aqua Service, en tappen gekoeld water uit een uniek drinkwater systeem dat het leidingwater filtert en koelt. Het drinkwatersysteem wordt immers rechtstreeks aangesloten op de waterleiding.

Aqua-Pro wordt als drinkwatersysteem ook veelvuldig gebruikt in bedrijven, overheidsdiensten, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, … overal vindt u wel een Aqua-Pro drinkwatersysteem.

Op die manier kan u uw klanten en uw personeel gekoeld en gefilterd water aanbieden. Het is water dat zeer aangenaam is om te drinken en simulerend werkt om meer water te drinken. En meer water drinken betekent, dat weten we allemaal, een gezonder lichaam met een gezondere geest. Uw lichaam moet immers voldoende hydrateren en water opnemen.

Tot slot nog dit: een drinkwatersysteem kan u combineren met een waterverzachter of een waterontharder. Een waterverzachter zorgt er immers voor dat al het water dat in uw woning wordt opgenomen eerst wordt verzacht: het harde water (dat zorgt voor kalkaanslag en andere vervelende zaken) wordt zacht gemaakt met een ontkalker.

Het water dat u gebruikt via uw kraan kan u nu bijkomend filteren met een drinkwatersysteem voor huishoudelijk gebruik in de keuken: u kan gekoeld en gefilterd water drinken van de kraan; u kan dit zuiver water ook gebruiken om lekkere gerechten te bereiden – want koken met gefilterd water is nog altijd beter, en het zorgt voor betere, zuivere smaken. U kan het gefilterd water ook perfect gebruiken voor babyflessen.

drinkwaterkoeler voor thuis met design kraan

Drinkwaterkoeler voor thuis – Ook een waterkoeler thuis ? Bel ons: 0800 8 2222

AquaPro Drinkwatersysteem Prijs | De Beste Waterkoelers

Hebt u interesse in een drinkwatersysteem bij u thuis, of voor uw restaurant, of voor uw bedrijf? Aarzel dan niet een kies voor een drinkwatersysteem van Aqua-Service. U kan met ons contact opnemen op het telefoonnummer 0800 8 2222 of u kan een gratis, vrijblijvende offerte bekomen op deze site van Aqua-Pro. Wij zullen dan met u contact opnemen om u alle nuttige informatie te bezorgen omtrent onze Aqua-pro drinkwatersystemen en al uw vragen beantwoorden.

Wij zullen u een drinkwatersysteem of waterkoeler aanbieden met de juiste waterfilters, rekening houdend met uw behoeften en uw waterverbruik.

Aqua Pro Gepersonaliseerde Flessen Aqua Service

Aqua Pro Gepersonaliseerde Flessen Aqua Service

Gratis Offerte Voor Horeca Drinkwatersysteem Van Aqua-Service

drinkwatersysteem aqua-pro aqua service prijs

Aqua Pro Domestic Drinkwaterkraan

Aqua Pro Horeca Drinkwatersysteem Waterkoeler

Drinkwatersysteem, Waterkoeler Aqua-pro, Aqua Service

 

Comments are closed.