Beste Waterontkalkers | Waterontkalker Kopen

5 Tips voor het kopen van een goede waterontkalker tegen de beste ontkalker Prijs

Bent u op zoek naar de beste waterontkalkers in Vlaanderen?

Aqua Service Waterontkalkers: Ons water is één van de belangrijkste levensbehoeften en is nodig om allerhande klusjes op te knappen.

.

Dit is onmogelijk als het water in uw huis hard is en vol met giftige stoffen zit. Er is echter een eenvoudige oplossing voor dit probleem: koop een waterontkalker voor in huis. Laten we kijken naar dit geweldige product, de voordelen en wat goede tips voor het kopen van een waterontkalker van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Wat is een Waterontkalker precies? Beste waterontkalkers

Voordat we het gaan hebben over de prijs van een waterontkalker en de tips om een geweldige ontkalker te kopen tegen een voordelige ontkalkerprijs, is het belangrijk dat u iets meer over dit product te weten komt.

Een waterontkalker is bijna een noodzaak geworden in veel huizen en bedrijven. Het is in feite een apparaat dat onzuiverheden en hard materiaal uit hard water verwijdert. Hard water is water met een hoog gehalte aan calcium en magnesium en de verschillende zouten van deze positief geladen ionen zoals bicarbonaten, chloriden en sulfieten van calcium en magnesium. Als deze stoffen in aanraking komen met water, vormen ze kalk wat resulteert in een harde, witgekleurde vuil laag.

Dit vuil besmet het water en maakt het onveilig om te drinken, mee te koken, mee in bad te gaan of om de was in te doen. Het witte vuil, ook bekend als kalkaanslag, komt overal op te zitten waar het harde water mee in aanraking komt. Het vormt een dun vlies op borden, huid en andere materialen, waardoor het voor zeep en water onmogelijk wordt deze dingen schoon te maken.

Bovendien verhindert het zeep om goed te schuimen, waardoor u niets schoon kunt maken, zolang u hard water in uw huis blijft houden.

Een waterontkalker maakt een einde aan al deze problemen en maakt het leven weer leuk door hard water te verzachten. Het bestaat uit verschillende bestanddelen, die het ontstaan van kalk in het water tegengaan. Het reageert op de kalkaanslag en vormt oplosbare zouten die uit het harde water gespoeld worden. Zoals de naam al zegt ontkalkt het het water, ofwel verwijdert kalkaanslag uit het harde water.

Met behulp van een waterontkalkers wordt al het materiaal, dat hardheid in het water veroorzaakt weggespoeld en blijft zo niet achter in de leidingen, afvoer of in de apparaten bij u thuis, waaronder de vaatwasser.

De beste waterontkalkers? Kies voor Aqua Service.

Wat zijn de voordelen van een waterontkalker?

Een waterontkalkers heeft vele voordelen. Over het algemeen is een waterontkalker niet zo duur, wat betekent dat u van alle voordelen van een waterontkalker kunt genieten zonder al te veel te hoeven betalen. Waterontkalkers maken het leven een stuk makkelijker en geven genoeg zacht water wat veilig is voor consumptie. Laten we eens kijken naar een aantal van de voordelen van een waterontkalker.

 • Geeft Schoon Drinkwater: Eén van de belangrijkste voordelen van een waterontkalkers is dat het schoon en hygiënisch drinkwater geeft. Hard water is niet geschikt voor consumptie. Het zit vol met kalk en dit kan een groot aantallen lichamelijke aandoeningen tot gevolg hebben, waaronder ontstekingen van de huid, longaandoeningen en problemen met het spijsverteringssysteem.Wanneer u hard water drinkt of het gebruikt om mee te koken staat u direct bloot aan het krijgen van deze medische aandoeningen. Het drinken van zacht water is volledig gezond en veilig. 
 • Houdt u Kleren en Serviesgoed Vlekkenvrij: U heeft misschien wel gemerkt dat u kleren hard achteruit gaan als u ze met hard water wast. Dit gebeurt ook met uw serviesgoed en uw bestek in de keuken. Dit komt, omdat hard water het goed reinigen van vaat en was door zeep verhindert. Daarbij geeft het ook nog eens grote, gelige vlekken op de kleding en de borden. Deze beide problemen worden opgelost met het gebruik van een waterontkalkers. Als er niet langer kalkdeeltjes in het water zitten, is het water niet langer hard en zal niet langer uw kleding of serviesgoed beschadigen.  
 • Gaat Verstoppingen van Leidingen tegen: Eén van de grootste nadelen van hard water is dat het de afvoer in uw huis doet verstoppen. De kalkaanslag in hard water hoopt zich op in de leidingen en begint de leidingen aan te vreten. Dit geeft de nodige rioleringsproblemen, waaronder het niet goed verwijderen van afvalwater uit uw huis. Door dit soort problemen moet uw de leidingen iedere paar maanden laten repareren of vervangen. Dit wordt zo een kostbaar probleem. De kostenbesparende oplossing is een waterontkalker aan te schaffen voor een redelijke prijs. Waterontkalkers zijn de kalk- en andere aanslag voor, zodat deze de leidingen niet kunnen verstoppen en schoon blijven. 
 • Verlengd de Levensduur van Uw Apparaten: Hard water staat bekend om het snel laten slijten van apparatuur, waaronder de afwas- en wasmachines. Als het harde water in contact komt met dit soort apparaten, begint de kalkaanslag zich te hechten en verhindert zo dat de apparaten op de juiste manier werken. Daarbij vormt het rot en roest en bevordert het slijtage. Als u een waterontkalkers gebruikt, heeft u niet alleen veilig drinkwater, maar verlengt u ook de levensduur van dit soort apparaten. Zacht water kan geen schade toebrengen aan de apparaten en houdt ze schoon. 
waterontkalker kopen aan de beste prijs

waterontkalker kopen aan de beste prijs

Een Inzicht in de Verschillende Soorten Waterontkalkers en hun Prijs

Kalkaanslag? waterontkalker

Kalkaanslag? Waterverzachter

Er is een veelvoud van waterontkalkers beschikbaar en de prijzen van de waterontkalkers variëren per model en door de techniek die gebruikt wordt om het water te ontkalken. Als u op zoek bent naar een waterontkalker voor thuisgebruik zal de prijs tussen de 950 en 1500 Euro liggen, maar dit bedrag kan hoger of lager zijn afhankelijk van de fabrikant en de hoeveelheid en hevigheid van de kalkaanslag die uit het harde water en leidingen thuis verwijdert moet worden.

Er zijn in feite drie soorten waterontkalkers: fysieke, chemische en mechanische waterontkalkers. Laten we ze één voor één eens bekijken en daarbij de prijs van de verschillende waterontkalkers vergelijken.

 • Fysieke Waterontkalkers: Deze verwijderen het kalkbezinksel uit het harde water of verschillende manieren. Dit kan door elektronische, elektrolytische en magnetische ontkalkers. De aanschafprijs van deze ontkalkers is over het algemeen hoger dan de chemische of mechanische modellen. Elektronische waterontkalkers verwijderen de kalk uit het harde water door radio- of audiofrequentie signalen via inductieklossen door het water te sturen. Dit zorgt ervoor dat kalkaanslag zich niet langer hecht aan de leidingen en dat oude kalkaanslag verdwijnt.  Aqua Service is een welbekend staand merk, dat een grote selectie waterontkalkers levert, waaronder elektronische waterontkalkers.  Elektrolytische waterontkalkers moeten in het watersysteem bij u thuis geïnstalleerd worden. Het heeft een koperen kathode en een zinken anode. De elektrolytische stroom gaat van de kathode naar de anode en lost zo de metaalionen in het harde water op. Deze ionen gaan het ontstaan van kalkaanslag tegen, zodat het niet langer de leiding verstopt. Magnetische waterontkalkers gebruiken elektromagneten om een magnetisch veld te vormen die de moleculaire structuur van de kalkaanslag aanpast. Als de structuur van de kalkdeeltjes verandert, zijn ze niet langer sterk genoeg om het water hard te maken. U heeft een magnetische waterontkalker voor een prijs rond de 1000 Euro. Al deze types fysieke waterontkalkers zijn eenvoudig te onderhouden met lage onderhoudskosten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren, op de elektrolytische waterontkalker na. 
 • Chemische Waterontkalkers: Deze waterontkalkers gebruiken verschillende soorten chemicaliën om het kalkbezinksel uit het harde water te halen. Ze bestaan uit verpakte ontkalkers en doserende ontkalkingssystemen. Verpakte waterontkalkers zijn verdeeld in twee categorieën: precipiterende en niet-precipiterende waterontkalkers. Precipiterende verpakte waterontkalkers bestaan uit borax en soda. Ze worden vooral gebruikt om kleding in te wassen en zijn niet geschikt om drinkwater te verzachten. Niet-precipiterende ontkalkers bevatten calgon en worden ook gebruikt voor het doen van de was. Deze beide ontkalkers zorgen ervoor dat de calcium- en magnesiumionen in het harde water naar de bodem zakken. Ze zijn eenvoudig in gebruik en heel erg goedkoop. Het doseringssysteem heeft een fosfaatpatroon dat in het watersysteem of de leiding van uw huis zit. Het door het systeem of leidingen langsstromende water komt in contact met het patroon en fosfaationen komen in het water en beginnen het te verzachten. Ook deze ontkalkers zijn niet erg duur; ze zijn echter niet zo effectief als de fysieke waterontkalkers. 
 • Mechanische Waterontkalkers: Deze staan bekend als ionenverwisseling waterontkalkers en verzachten het water door de calcium- en magnesiumionen om te wisselen voor de positief geladen, verzachtende zoutionen in het water. Als bijvoorbeeld natriumchloride wordt gebruikt, nemen de natriumionen de plek in van de calcium- en magnesiumionen. Deze ontkalkers zijn zeer effectief, maar lastig in het onderhoud en redelijk kostbaar.

Welke Waterontkalker is het Best Geschikt voor bij U Thuis?

Van alle waterontkalkers die hierboven zijn besproken zijn de elektronische en de magnetische waterontkalkers het meest effectief en efficiënt. Niet alleen spoelen ze de aanwezige kalkaanslag uit de afvoer en het watersysteem, ze zorgen er ook voor dat er zich geen kalkaanslag meer kan vormen in de waterleidingen.

Bovendien zijn deze waterontkalkers kostenbesparend. U kunt gemakkelijk een elektronische of magnetische waterontkalkers van hoge kwaliteit vinden voor rond de 1500 Euro. Hoewel er waterontkalkers zijn die veel goedkoper zijn dan dit, zijn deze ook stukken minder effectief. U kunt daarom beter investeren in een waterontkalker die eenmalig iets duurder is, dan iedere 2-3 maanden een nieuwe, goedkope waterontkalker te moeten kopen.

U moet in ieder geval eerst het gemiddelde waterverbruik van uw huishouden weten zodat u, voordat u tot aankoop overgaat, precies weet wat voor een formaat waterontkalkers u nodig heeft.

5 Tips voor het kopen van een Goede Kwaliteit Waterontkalker tegen de Meest Gunstige Prijs

Het kopen van een waterontkalker tegen een betaalbare prijs is geen eenvoudige taak. Hieronder volgen vijf makkelijke en effectieve tips hoe u een waterontkalker van goede kwaliteit kunt vinden tegen een betaalbare prijs.

 • Doe goed Online- en Marktgericht Onderzoek: Voordat u tot aanschaf van een waterontkalker overgaat dient u eerst onderzoek gedaan hebben op internet en bij winkels. Leg online de verschillende modellen en types waterontkalkers naast elkaar en vergelijk ze qua functioneren en prijs. Daarna zou u naar de winkel moeten gaan om daar de prijzen van de verschillende waterontkalkers te vergelijken. Daarna beslist u pas welke waterontkalker het meest geschikt is voor bij u thuis.
 • Vraag een Expert om Hulp: Als u een vriend of een familielid heeft die verstand heeft van zaken, kunt u hen zeker om advies vragen. Neem hem of haar mee naar de winkel. Iemand die in dit onderwerp gespecialiseerd is, kan u beter adviseren over het functioneren en de prijs van de diverse waterontkalkers.
 • Kijk naar Kortingen: U moet altijd op de loer liggen voor verschillende kortingen en online uitverkopen. Verschillende online winkels en leveranciers hebben soms goede aanbiedingen op het gebied van waterontkalkers. Als u besluit om een waterontkalker te kopen bij een online winkel die een goede aanbieding heeft, checkt u dan eerst even de prijs van de waterontkalker op de site van de fabrikant van dat specifieke soort en model.
 • Koop Ontkalkers in Grootverpakking: Vaak krijgt u, als u 2 of meer waterontkalkers koopt, een flinke korting. Daarom kunt u het beste ontkalkers in grootverpakking kopen. Als u maar één ontkalker nodig heeft, kunt u uw vrienden of familie vragen er één met u te kopen. Zo krijgt u allemaal een waterontkalker tegen een zeer schappelijke prijs. Als u echter van plan bent om veel ontkalkers aan te kopen voor uw bedrijf of fabriekspand, kunt u het beste er eerst eentje kopen om te zien of u er tevreden mee bent, voordat u een bestelling plaatst voor veel meer ontkalkers.
 • Koop uw Ontkalkers bij Respectabele Bedrijven: Hoewel de ontkalkers van hoog aangeschreven en gevestigde bedrijven vaak iets duurder zijn, is het toch beter van hen te kopen dan elke twee maanden bij iemand anders. Daarbij zijn de waterontkalkers bij een aantal bekende bedrijven alsnog heel betaalbaar, bijvoorbeeld de ontkalkers van Aqua Service. Deze zijn bovendien van zeer goede kwaliteit en gaan erg lang mee.

Als u deze tips in uw achterhoofd houdt, komt u zeker thuis met een ontkalkers van hoge kwaliteit voor een schappelijke ontkalker prijs. Houd rekening met uw budget wanneer u tot de aanschaf van een waterontkalker overgaat.

Bovendien, als u een waterontkalker gaat kopen, zorg er dan voor dat u het apparaat goed onderzoekt, zeker wanneer u het koopt in een winkel. Vaak ontdekken mensen foutjes of scheurtjes in een ontkalker nadat ze hem in huis hebben geïnstalleerd en dan is het zeer lastig om hem terug te brengen naar de winkel. Als u een ontkalker online koopt, check dan de reputatie van de winkel door klantrecensies en feedback over de winkel en de producten te lezen, ook over de door u aan te schaffen waterontkalker. Winkeliers willen geen waterontkalkers innemen of omruilen als ze al een paar dagen gebruikt zijn.

Het is ook belangrijk om uit te zoeken wie de fabrikant is van de waterontkalkers. Aqua Service staat bovenaan de lijst van topfabrikanten van waterontkalkers. Behalve een uitstekend assortiment, bieden ze ontkalkers tegen betaalbare prijzen. Het heeft een zeer competent en vriendelijk klantenserviceteam, die u kan helpen bij al uw ontkalkingsproblemen.

Aqua Service kan ook voor u de beste waterontkalker op een correcte manier bij u thuis installeren.

Aqua Service staat bovenaan de lijst van topfabrikanten van de beste waterontkalkers.

De beste waterontkalkers

Beste waterontkalkers

Beste waterontkalkers

Comments are closed.