Aqua Service: Het Ganse Team Staat Voor U Klaar

Hard water waterontharder

Een hecht team van geëngageerde mensen

Alle medewerkers van Aqua-Service Systems BVBA (“Aqua-Service Systems”) zijn bijzonder vakbekwame en gemotiveerde mensen. Zij kennen alle waterverzachters en waterontharders, hun werking en hun mogelijkheden door en door. Dagelijks zijn ze voor u in de weer, tot in de verste uithoeken van ons land. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe waterverzachter, ontijzeraar, drinkwatersysteem of om een tussentijds onderhoud, altijd wordt u binnen de kortst mogelijke tijd op een professionele manier geholpen. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat onze mensen steeds van de allernieuwste technieken en procédés op de hoogte zijn, en daar geniet u als klant volop van !

Bent u op zoek naar de prijs van een waterontharder? Contacteer dan Aqua Service.

Maak deel uit van ons team

In de huidige competitieve markten zijn we als bedrijf steeds meer gericht op de continue ontwikkeling van onze technische en facilitaire know-how en werkcapaciteit. Wij zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Wilt u deel uitmaken van ons team? Hebt u kennis over de werking van een waterverzachter of waterontharder? Aarzel niet en solliciteer.

Na een doorgedreven opleiding over de gebruikte technologieën en installaties, wordt u het aanspreekpunt voor de technische aspecten van gebruikte installaties in uw regio. U maakt deel uit van het sales- of technisch team en staat daarbij garant voor accurate technische ondersteuning. Bij klanten staat u in voor onderhoud, herstellingen en installaties van waterverzachters en andere waterbehandelingsinstallaties.

Uw persoonlijkheid is belangrijker dan het behaalde diploma. Ervaring binnen deze sector is natuurlijk een pluspunt. Uiteraard heeft u een sterke interesse in waterbehandelingsinstallaties. U beschikt over een verzorgd voorkomen, een rijbewijs en communiceert professioneel in het Nederlands en/of Frans.

Spontaan solliciteren: info@aqua-service.be.

Aqua-Service Systems BVBA
Doenaertstraat 4
8510 Marke, België

Tel: 0800 8 2222

BTW BE-0463.196.774

Prijs van ontharders aanvragen bij Aqua Service

Prijs van ontharders aanvragen bij Aqua Service

Waterontharders Aqua Service

Waterontharders Aqua Service

Prijzen Waterontharder? Een offerte?

Contacteer ons vandaag

video waterverzachter waterontharder ontkalker aqua service

Comments are closed.